MÅSSKIT- Pärlans återvinningsverksamhet

Adress: 

Måsskit är för närvarande pausat då vi söker ny lokal. Vi återkommer så snart vi kan med nya fina miljöer och spännande material 

Måsskit är pärlans återvinningsprojekt som samlar in material till förskolor som kan användas som bygg, konstruktion eller skapandematerial. 

Till Måsskit skänker företag, organisationer och privatpersoner t.ex. papper, tapeter,tyg,garn,kakel, mosaik,träspill,bobiner och en mängd andra spännande saker. Detta sorteras och får sedan hämtas kostnadsfritt av för-, grundskolor och familjedaghem för att kunna användas i verksamheten.

Nätverket Pärlan är ansvariga för detta och vi efterlyser och tar tacksamt emot mer material. 

Om du har eller vet något material som skulle kunna återanvändas och som blir så kallat "skräp" på din arbetsplats eller någon annanstans, ta kontakt med oss. Materialet kan bli ett välkommet kreativt material för förskolor och skolor


Öppetider

Måsskit drivs med hjälp av ideella krafter och vi försöker att ha öppet två dagar per vecka. Öppetiderna kan påverkas av sjukdom och liknande så håll gärna koll på Måsskits egen facebook och instagramsida för aktuell information. 

           NÄTVERKET PÄRLAN